Kursstart på Småkockarna

Kursstart denna vecka och på menyn stod stir-fried rice med marinerad tofu. Mums! De små kockarna klarade det galant. Roligt att se många välbekanta ansikten och även många nya små kockar. Alla är så duktiga och guldstjärnor till hela gänget – såhär fint städat har det nog aldrig varit på arbetsbänkarna efter avslutad kurs. Skinande rent!


Äkta matglädje!

Äntligen är sushikursen igång igen! Hela köket var idag fullt av otroligt duktiga små sushikockar. Härligt att se att så unga som femåriga kockar kan göra riktigt imponerande makirullar. Framförallt är det härligt att se (och höra) hur stolta barnen blir över sina skapelser. Äkta matglädje!   


”Madeleine Morne har alltid varit framgångsrik i att sammanföra människor och hjälpa dem att hitta rätt. Hon var nära att starta ett dejtingföretag, men istället satsade hon på sin andra dröm – en matlagningsskola. – Äntligen får jag chansen att kombinera bägge delar!”

Så inleds intervjun med Småkockarnas Madeleine som nu, i samarbete med Folkuniversitetet Stockholm, kommer vara med och leda kurser i matlagning för vuxna singlar. Så roligt! Vill du komma och laga mat tillsammans med andra singlar är detta kursen för dig. 6 oktober kör vi igång!

Anmäl dig här.

Här kan du läsa hela intervjun med Madeleine.