Beskrivning
Efterfrågan att lära sig laga sushi har varit stor och därför bestämde vi oss för att anordna en kurs i detta.
Höstens sushikurs består av 4 kurstillfällen som går en gång i veckan. Vi presenterar olika tekniker för varje tillfälle och använder oss av nya, spännande ingredienser varje gång.
Vi fokuserar på kunskaper kring råvaror, lär oss använda köksredskap, säkerhet i köket, hygien och hälsa.
Detta lär vi oss:
- Hygien
- Hantera köksredskap
- Kunskap kring råvaror
- Laga egna maträtter
- Samarbeta med varandra
- Presentation/dekorering
- Nyfikenhet
- Öppenhet
Barnen får göra sushin själva och uppmanas att våga prova nya smaker. Detta stärker deras självförtroende och engagemang. Vi pratar om olika utbytbara råvaror som exempelvis råsocker istället för vitt socker, mindre salt, fullkornsmjöl med flera. Kursen förmedlar goda vanor för framtiden och utvecklar deras medvetenhet kring mat.
Småkockarna äger rätt att vid färre än fem deltagare avboka alt. omboka kursdeltagaren.
Recensioner
Det finns inga produktrecensioner än.