Småkockarnas Kockskola på studiebesök

Småkockarnas Kockskola var på studiebesök på Lidingö Saluhall. Tack för att vi fick komma! Här kan ni läsa om Lidingö Saluhall samt lite om de små kockarnas besök.

https://www.lidingosidan.se/ekonomi/lidingo-saluhall-helt-ratt-i-magen/

Foto: Katarina Palmstierna


Småkockarna ger matglädje till barn

“- Det började med att jag själv alltid tyckt om att laga mat och så fick jag en dotter som vägrade att äta. Men en dag satt min dotter Mollie på köksbänken och började doppa fingrarna i grytorna av misstag och smakade på allt. Jag lät henne hållas och sedan den dagen är hon alltid med mig i köket och äter allt. Det var då jag kom på att jag kan göra nytta för barn genom att kombinera mitt intresse för både barn och mat, säger Madeleine.”

Artikel om Småkockarna och Madeleine Morne i Lidingösidan.

 


“Madeleine Morne har alltid varit framgångsrik i att sammanföra människor och hjälpa dem att hitta rätt. Hon var nära att starta ett dejtingföretag, men istället satsade hon på sin andra dröm – en matlagningsskola. – Äntligen får jag chansen att kombinera bägge delar!”

Så inleds intervjun med Småkockarnas Madeleine som nu, i samarbete med Folkuniversitetet Stockholm, kommer vara med och leda kurser i matlagning för vuxna singlar. Så roligt! Vill du komma och laga mat tillsammans med andra singlar är detta kursen för dig. 6 oktober kör vi igång!

Anmäl dig här.

Här kan du läsa hela intervjun med Madeleine.